TOKAT / ZİLE - Evrenköy İlkokulu

Evrenköy İlkokulu

0356 351 10 22(Okul Müdürü Halil ORAL 0 505 258 1559)
Evrenköy ZİLE/TOKAT
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
2019 BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.
08.50-15.35
servis
Evrenköy Zile/TOKAT
İL 80 İLÇE 20
2019 BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR
Diğer Hususlar
Okulumuz 1949 Yılında KIZINCİN ilkokulu olarak açılmış.1980 Yılında Evrenköy İlkokulu olarak ismi değitirilmiş.1998 Yılında Ortaokulla birleşerek EVRENKÖY İLKöĞRETİM OKULU olarak faaliyete devam etmiş.2012 Yılında Ortaokuldan ayrılarak EVRENKÖY İLKOKULU olarak faaliyete ayrı binada hizmete devam etmiş.2020 yılında ilkokul binasının depreme dayanıksız olması nedeni ile Evrenköy Şehit Naci Yavuz Ortaokulu ile aynı binada faaliyete devam etmektedir.